Workshop Vrijwerken en Communiceren met paarden


In deze workshop van 2 dagdelen gaan we in op de manier waarop paarden onderling maar ook met ons communiceren. Hierbij vormt de natuurlijk en vrije communicatie van paarden de basis. Door inzicht te krijgen in hoe paarden onderling communiceren krijg je een prachtige handreiking hoe ook jij beter en prettiger met je paard kan communiceren. Dit kan veel verwarring voorkomen.


Deze communicatie vormt tevens de basis voor het vrijwerken met je paard. Bij het vrijwerken werk je vanaf de grond vanuit je eigen lichaamstaal en je eigen energie samen met je paard. Je kunt met het vrijwerken de balans van het paard verbeteren, de conditie verbeteren en de band met jouw paard versterken. 


Het vrijwerken is een fijne aanvulling op het rijden of is een goede basis voor jonge paarden als opstap naar het rijden.

Maar ook als je niet rijdt (om welke reden dan ook) kun je juist met vrijwerken wel actief aan de slag met je paard. 


In de 2 dagdelen leer je een eerste basis voor meer natuurlijke omgang met je paard en de eerste beginselen van het vrijwerken met paarden. 


De workshop bestaat uit 2 dagdelen bij mij op locatie waarbij we werken met mijn paarden. Eventueel kan dit aangevuld worden met een 3de dagdeel bij jou op jouw locatie, waarbij we gaan werken met met jouw paard. 


Kosten voor een workshop  zijn € 250, -p.p incl. BTW - bestaande uit 2 dagdelen van 4 uur, (inclusief lunch, koek, koffie en thee etc - eventueel uitgebreid met een lunch voor € 15,-p.p.)

UItbreiding met een sessie op eigen locatie kost € 75, - voor een sessie van 1.5 uur. 


Voor workshops op een externe locatie kan contact op worden genomen om door te spreken wat de mogelijkheden en kosten zijn.


Voor meer informatie over deze Workshop - neem contact op via het Contactformulier of bel mij op 06 - 20760397